Mr.Atmaca
Ticaret Puanı:
( +1)
Copyright © 2010
|
 |
« Yanıtla #400 : 21 Ekim 2009, 18:39:49 » |
|
güzel bir mod sorunsuzca kuruldu..teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Pm ile destek isteyenlere cevap verilmeyecektir... “Asla ikinci okun olmasın. İkinci atışına güvenirsen, birincide dikkatsiz olursun.Her zaman yalnızca tek şansın olduğunu düşün ve hedefini ilk ve tek okunla vur.”
|
|
|
sohpetinyeri.com
Ticaret Puanı:
( 0)
ejder024
Full Member

|
 |
« Yanıtla #401 : 25 Ekim 2009, 06:14:17 » |
|
Bul: Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınSonrasına ekle: Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınBul: Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınSonrasına ekle: Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapınbu kodu iki kere vermişsin aynı kod değilmi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2009, 06:21:23 Gönderen: sohpetinyeri.com »
|
|
|
|
|
forumergani.com
Ticaret Puanı:
( 0)
[YASAKLI ÜYE]
Full Member

|
 |
« Yanıtla #402 : 05 Kasım 2009, 02:03:49 » |
|
EDİT ivan_:Paket olarak finale çevirilmiş sürümü yüklemek isteyenler bu sayfadaki 8. mesajdan yukleyebilirler http://www.smf.gen.tr/smf/index.php?topic=638.msg3160#msg3160Mod olarak sorunsuz kurdum 20 ziyaretçi 8 üye var forumda ama bişi çıkmadı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sesli-islam.com
Ticaret Puanı:
( +11)
wWw.SeSLi-iSLaM.CoM
Yaratılanı Severiz Yaratandan Ötürü
|
 |
« Yanıtla #403 : 05 Kasım 2009, 13:46:57 » |
|
language/Modifications.turkish.php dosyasında bul Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapınüstüne ekle Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
Destek İçin Özel Mesaj Göndermeyin Direk Siliyorum. Onun Yerine Konu Açın Lütfen.
|
|
|
| OrtakPaylas.com
|
 |
« Yanıtla #404 : 05 Kasım 2009, 16:27:37 » |
|
Bul: Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınSonrasına ekle: Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınBul: Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınSonrasına ekle: Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapınbu kodu iki kere vermişsin aynı kod değilmi 2 tane var ondan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efsanepaylasim.com
Ticaret Puanı:
( 0)
[YASAKLI ÜYE]
Full Member

|
 |
« Yanıtla #405 : 05 Kasım 2009, 22:47:27 » |
|
Ben Bu modu Kurdum ama Kategorinin Karşrısında Yazıyor Onu Kategorilerin Yanına nasıl alabilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forumergani.com
Ticaret Puanı:
( 0)
[YASAKLI ÜYE]
Full Member

|
 |
« Yanıtla #406 : 06 Kasım 2009, 11:17:45 » |
|
language/Modifications.turkish.php dosyasında bul Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapınüstüne ekle Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapınkardeşim allah razı olsun yazılar çıktı ama altında kaydet butonu çıkmadı bölümü görüntüleyenler yok kimse görünmüyor
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2009, 11:27:16 Gönderen: forumergani.com »
|
|
|
|
|
balikcikahvesi.com
Ticaret Puanı:
( 0)
Özcan Şimşek
Full Member

|
 |
« Yanıtla #407 : 11 Kasım 2009, 21:35:41 » |
|
Bu modu kurdum ancak biryerde hata yaptım ki görüntü ekte gönderdiğim resimdeki gibi çıkıyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
|
1.png (37.73 KB - Yükleme: 13 kez.)
|
|
|
|
|
|
|
balikcikahvesi.com
Ticaret Puanı:
( 0)
Özcan Şimşek
Full Member

|
 |
« Yanıtla #408 : 21 Kasım 2009, 23:10:07 » |
|
Bu modu kurdum ancak biryerde hata yaptım ki görüntü ekte gönderdiğim resimdeki gibi çıkıyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Cevap verecek kimse yokmu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
£rmaN
Ticaret Puanı:
( +5)
SafakSezer.Org
hayat mısın sen :)
|
 |
« Yanıtla #409 : 22 Kasım 2009, 00:14:08 » |
|
Cevap verecek kimse yokmu? sanırım 3 sefer eklemişsiniz.. Message.index.template.php dosyanızdaki kodlamalarınızı tekrar kontrol eder misiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozanmurat.org
Ticaret Puanı:
( 0)
ozanmurat.org
Sr. Member

|
 |
« Yanıtla #410 : 22 Kasım 2009, 03:21:43 » |
|
boardindex.template.php dosyasinda kodlari fazla eklemissiniz edit: boardindex.template.php alabilirmiyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
£rmaN
Ticaret Puanı:
( +5)
SafakSezer.Org
|
 |
« Yanıtla #411 : 22 Kasım 2009, 11:43:16 » |
|
boardindex.template.php dosyasinda kodlari fazla eklemissiniz edit: boardindex.template.php alabilirmiyim
o sorun anasayda değil.. bölüme girince alt bölümlerde  dolayısıyla boardla ilgisi olduğunu sanmıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozanmurat.org
Ticaret Puanı:
( 0)
ozanmurat.org
Sr. Member

|
 |
« Yanıtla #412 : 22 Kasım 2009, 14:16:45 » |
|
o sorun anasayda değil.. bölüme girince alt bölümlerde  dolayısıyla boardla ilgisi olduğunu sanmıyorum resime bakmadim simdi yeni baktim. messageindex.template.php dosyasini alalim:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
balikcikahvesi.com
Ticaret Puanı:
( 0)
Özcan Şimşek
Full Member

|
 |
« Yanıtla #413 : 22 Kasım 2009, 14:52:16 » |
|
Dosya ektedir.
|
|
|
|
|
|
|
|
balikcikahvesi.com
Ticaret Puanı:
( 0)
Özcan Şimşek
Full Member

|
 |
« Yanıtla #414 : 22 Kasım 2009, 14:53:36 » |
|
o sorun anasayda değil.. bölüme girince alt bölümlerde  dolayısıyla boardla ilgisi olduğunu sanmıyorum resime bakmadim simdi yeni baktim. messageindex.template.php dosyasini alalim:) Dosya ektedir.
|
|
|
|
|
|
|
|
£rmaN
Ticaret Puanı:
( +5)
SafakSezer.Org
|
 |
« Yanıtla #415 : 22 Kasım 2009, 15:02:51 » |
|
o sorun anasayda değil.. bölüme girince alt bölümlerde  dolayısıyla boardla ilgisi olduğunu sanmıyorum resime bakmadim simdi yeni baktim. messageindex.template.php dosyasini alalim:) Dosya ektedir. ektekini deneyin.. Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
forumdayiz.tk
Ticaret Puanı:
( 0)
www.e-game.tk
Full Member

E-Game.TK™
|
 |
« Yanıtla #416 : 25 Kasım 2009, 16:41:04 » |
|
ilk başta basit gelddi kurmaya başlayınca bitmek bilmedi 
|
|
|
|
|
|
Dağda üç Beş domuz Sürüsü. Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü. Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü. Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü. Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine? İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine ! Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Köpek Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
|
|
|
Vitaminsiz.Com
Ticaret Puanı:
( +1)
[YASAKLI ÜYE]
Full Member

|
 |
« Yanıtla #417 : 02 Aralık 2009, 14:12:06 » |
|
Paylaşım için teşekkür ederim. Ben BoardIndex.template hiç birisini bulamadım yerleştiriyorum onda da Top 10 gidiyor ? Ekte veriyorum BoardIndex.template'yi yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
RoMeO
Ticaret Puanı:
( +2)
KuAforum.oRg
Kuaför ve Güzellik
|
 |
« Yanıtla #418 : 02 Aralık 2009, 14:19:48 » |
|
Paylaşım için teşekkür ederim. Ben BoardIndex.template hiç birisini bulamadım yerleştiriyorum onda da Top 10 gidiyor ? Ekte veriyorum BoardIndex.template'yi yardımcı olursanız sevinirim.
Sen php dosyalarını neyle acıyosun not defteriyle açıyorsan eger çogu kodu bulman zorlaşır notepad++ indir dosyaları onunla aç ozaman kolaylaşır kod bulman Şuan cep tellefonuyla giriyorum o yüzden dosyana bakamıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vitaminsiz.Com
Ticaret Puanı:
( +1)
[YASAKLI ÜYE]
Full Member

|
 |
« Yanıtla #419 : 02 Aralık 2009, 14:21:59 » |
|
Ben bütün kodları not defteri ile açıyordum sorun yaşanmıyordu dün top10'u kurdum bu mod gitti bunu kurmaya çalışıyorum top10 gidiyor ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|