yorumcular.net
Ticaret Puanı:
( 0)
VσℓєηŦiηus-ĦąKąn
Sr. Member

|
 |
« : 23 Kasım 2008, 15:58:50 » |
|
Arkadaslar Boş Bır Zamanımda Sıteyle Oynarken Asagıdakı modu Yaptım deneme sıteme modu kurdum gayet guzel calıstı..umarım hosunuza gıder goruntusu DEMO SİTE Şımdı kuruluma gecıyoruz.Aşagıdakı kodu Modifications.turkish.php bul Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapınüzerine ekleSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınSources>ModSettings.php bulSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın uzerıne ekleSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınbulSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapınüzerine ekleSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın bulSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın uzerıne ekleSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınbulSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapınüzerıne ekleSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapınindex.template.php de bulSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınÜzerine ekleSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın Modun Sayfada Cıkması Icın admin paneline Forum secenekleri> haftanın uyesi kısmında yer alan bılgılerı girilince forum sayfasında tablo cıkar...modun gelısmesınde yardımı ıcın speiderist.com arkadasıma teşekkuır ederım Ektekı yıldiz5.gif Resmini temanızın images klasorune atın.[/color]. GULE GULE KULLANIN Bu Mod VaLeNTiNuS'A Aittir
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2009, 22:33:47 Gönderen: manyakgibi.com »
|
|
www.manyakgibi.comHatırladığında sana Allah'ı unutturan bir Sevgili değil; Unuttuğunda sana Allah'ı hatırlatan bir Sevgili olsun kalbinde..!
|
|
|
kariyersesli.com
Ticaret Puanı:
( 0)
Newbie
|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2008, 23:05:00 » |
|
wuuhuu süper bırsey olmus elıne saglık valentınus abııı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yorumcular.net
Ticaret Puanı:
( 0)
VσℓєηŦiηus-ĦąKąn
Sr. Member

|
 |
« Yanıtla #2 : 14 Aralık 2008, 15:11:50 » |
|
wuuhuu süper bırsey olmus elıne saglık valentınus abııı
begendıgıne sevındım kariyersesli.com zaten senden baskada begenen olmamıs sanırım=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| OrtakPaylas.com
|
 |
« Yanıtla #3 : 19 Aralık 2008, 21:34:04 » |
|
Tesekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yurekLiLer.Com
Ticaret Puanı:
( 0)
$u çILgIn Türk
Newbie
$u çILgIn Türk
|
 |
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2009, 07:37:15 » |
|
Dostum görsellik adına gerçekten güzel ama manuel ekleme olayı olduğu için pek ilgi görmemiş bence. Panelden kontrol yok ve modülü tekrar tekrar değiştirmek durumu söz konusu , ya da her hafta aynı adam haftanın üyesi olacak.  Gene de çok güzel iş geliştirirsen ilk müşterin benim. 
|
|
|
|
|
|
Bir yüreğe Sahip oLduğunu düŞünenLerin mekânI ... wWw.yurekLiLer.Com/foRum
|
|
|
speiderist.com
Ticaret Puanı:
( 0)
Ali
Sr. Member

Hayat Güzel... ®
|
 |
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2009, 10:27:08 » |
|
Modu biraz güzelleştirelim... Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınSources>ModSettings.php Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapınindex.template.php de bul Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınSmf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınSonuç olarak admin paneline Forum secenekleri> haftanın uyesi kısmında yer alan kazananı girilince forum sayfasında tablo cıkar... speiderist
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2009, 10:45:30 Gönderen: speiderist.com »
|
|
|
|
|
sevilistan.com
Ticaret Puanı:
( 0)
Full Member

Bilgi Paylaşıldığı Sürece Değerlidir..
|
 |
« Yanıtla #6 : 28 Ocak 2009, 20:24:40 » |
|
tamam ben uyguladım, buraya kadar güzel, peki üyeler nerden görecek kazanan üyeyi, anlamadım. bu paneledeki bilgleri yazarken nedir bu eski link yeni link, nereye ne yazacaz. bi açıklama yaparsanız çok sevinirim 
|
|
|
|
|
|
Lütfen İmza Kurallarını Okuyunuz!
|
|
|
speiderist.com
Ticaret Puanı:
( 0)
Ali
Sr. Member

Hayat Güzel... ®
|
 |
« Yanıtla #7 : 28 Ocak 2009, 20:48:20 » |
|
tamam ben uyguladım, buraya kadar güzel, peki üyeler nerden görecek kazanan üyeyi, anlamadım. bu paneledeki bilgleri yazarken nedir bu eski link yeni link, nereye ne yazacaz. bi açıklama yaparsanız çok sevinirim  Her satıra bır şeyler yaz ve kayıt et. Anasayfada bak bakalım hangı satıra ne cıkacak  Şaka bir yana; Eğer kazanan uyeye bir harf yazarsan o tablo forumda cıkar... Kazanan: speiderist yaz  kazanan url sıne: o kişinin profil linkini ekle .. Kazanan uyenın avatari: http://www.smf.gen.tr/smf/index.php?action=dlattach;attach=27205;type=avatar Pm: Özel mesaj lınkını ekle. tarih: 28-01-2009 toplam oy: 20928272 Ödül: smf.gen.tr de bir yıllık VİP uyeliği  Geçmiş linki: Foruma eklediği mesajların linki olabilir... Sonraki yarışma: Yarışma konusunun linki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevilistan.com
Ticaret Puanı:
( 0)
Full Member

Bilgi Paylaşıldığı Sürece Değerlidir..
|
 |
« Yanıtla #8 : 01 Şubat 2009, 01:12:27 » |
|
çok teşekkür ederim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VuslatGroup.Com
Ticaret Puanı:
( 0)
Newbie
|
 |
« Yanıtla #9 : 10 Mart 2010, 18:28:04 » |
|
// The main content should go here.
benin indextemplate.php dosyasında bu kod yok,yardımınızı bekliyom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yorumcular.net
Ticaret Puanı:
( 0)
VσℓєηŦiηus-ĦąKąn
Sr. Member

|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Mart 2010, 22:16:50 » |
|
İndex.template.php ye eklemek zorunda degılsınız bordındex.template ye eklersenız daha hoş olur. Bordindex.template.php ye eklemek ıcın aşagıdakı ıslemı uygulayın bordındex.template.php de bul Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınÜstüne Yapıstır Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VuslatGroup.Com
Ticaret Puanı:
( 0)
Newbie
|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Mart 2010, 00:11:51 » |
|
İndex.template.php ye eklemek zorunda degılsınız bordındex.template ye eklersenız daha hoş olur. Bordindex.template.php ye eklemek ıcın aşagıdakı ıslemı uygulayın bordındex.template.php de bul Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş YapınÜstüne Yapıstır Smf.Gen.Tr Kodların Görüntülenmesine izin VermiyorKodları Görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapınbu son dediğinizide yaptım ama çıkmadı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yorumcular.net
Ticaret Puanı:
( 0)
VσℓєηŦiηus-ĦąKąn
Sr. Member

|
 |
« Yanıtla #12 : 11 Mart 2010, 00:15:07 » |
|
admın panelınde ekledınızmı haftanın uyesını? eklemedıysenız cıkmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VuslatGroup.Com
Ticaret Puanı:
( 0)
Newbie
|
 |
« Yanıtla #13 : 11 Mart 2010, 00:19:42 » |
|
admın panelınde ekledınızmı haftanın uyesını? eklemedıysenız cıkmaz
hayır mod hiç gelmedi,ekleme yapamdım,resime bakabilirmisiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
yorumcular.net
Ticaret Puanı:
( 0)
VσℓєηŦiηus-ĦąKąn
Sr. Member

|
 |
« Yanıtla #14 : 11 Mart 2010, 00:25:13 » |
|
o zaman eksık kodlama yaptınız.kodları tekrar kontrol edın. mesela Modifications.turkish.php dosyasına eklenmesı gereken kodları ekledınızmı cunku bu modu kendı sıtemde defalarca denedım calıstı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
engelsizdostlar.com
Ticaret Puanı:
( 0)
Engelsizdostlar
Hero Member

www.engelsizdostlar.com
|
 |
« Yanıtla #15 : 11 Mart 2010, 00:54:10 » |
|
Çok güzel bir mod olmuş emeklerine sağlık benden bir rep 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yorumcular.net
Ticaret Puanı:
( 0)
VσℓєηŦiηus-ĦąKąn
Sr. Member

|
 |
« Yanıtla #16 : 14 Mart 2010, 00:57:35 » |
|
Çok güzel bir mod olmuş emeklerine sağlık benden bir rep  sagolun güle güle kullanın yukarıda demo goruntusu kaybolmus demo resım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 14 Mart 2010, 23:57:04 Gönderen: manyakgibi.com »
|
|
|
|
|
gulenkoyu.com
Ticaret Puanı: