Türkçe (Turkish) Smf Teknik Destek Sitesi - smf.gen.tr

Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Elektrikli Arabalar
Gelişmiş Arama  

Smf.Gen.Tr Reklam Alanları
çiçekçi çiçekçi Webmaster Forumu çiçekçi Sitene Ekle
www.nettencicek.com
İnternetten Çiçek Göndermenin
En Kolay Yolu..
www.cicekal.net
Tüm Türkiye'ye online ve hızlı
çiçek siparişi. 0216 418 45 35
www.webmastersitesi.com
Artık Link Değişimi Çok Kolay Gelin Link Değişimi yapalım!
www.ozencicek.com
Türkiye'nin her yerine online ve hızlı
çiçek siparişi. 0216 418 45 35
www.seosta.net
Sitene haber, saat, pagerank, hava durumu alexa butonu ekle webmaster araçları!
Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin

Malumat için... Malumat için...
reklam reklam

Gönderen Konu: 472-Chat Olayı  (Okunma sayısı 7850 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HayaTR.com

• Trader Puani: (0)
472-Chat Olayı
« : 30 Temmuz 2007, 19:02:07 »

Şu Malum Chat Olayı Bir Çok Arkadaş Hacklendi Bir Çok Arkadaş Tema Bozdu Bazlıları Foruma Entegre Etmekten Vazgeçti Benbu Chat Olayını Araştırdım Ve Bazı Bilgiler Edindim Size Kullandığım Chatbox Shoutboxları Anlatarak Başlıyım

nneonneo's Shoutbox Bir Sayfadan Kullanıcıların Ne Konuştuğunu Ve İplerini Herkes Görebiliyor O Yüzden Kaldırmıştım Ben Ayrıca Üye Olmayanlarda Chate Mesaj Yazabiliyordu Alttaki Linkten İndirebilirsiniz

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=585
SMF Shoutbox Var Türkçe Karakter Sorunu Var Fazla Kullanmadım Kurdum Kaldırdım Üsttekine Ek Olarak Smileylar Var Açık Şekilde Duruyor Üsttekinde Karakterin Karşılığını Yazınca Çıkıyordu Alttaki Linkten İndirebilirsiniz

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=412
En Ünlüsü Sanırım  Ultimate Shoutbox Bu En Çok İsmi Duyulan Bir Türlü Foruma Şuraya Şu Kodu Koyun Dedikleri Ve Koyduğumda Beyaz Birşey Çıkan h.a.c.k Olaylarına Adı Karışan SimpleMachinesda Destek Konusu Olan Sanırım En Çok Kullanılan Mod

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=22

Bunlar Chatboxlar Yani Forumla Aynı Sayfada Olanlar Eğer Ayrı Bir Sayfada Olsun İstiyorsan Flashchat Var Hepsinden Çok h.a.c.k Olaylarına Karışmıştır Zamanında 50 Küsür Tane Hacklemiştim Sanırım Google Sayesinde Ama Eğer Belirli Bir Hitin Varsa Belirli Üyeler Flashchate Kayınca Forumun Aktifliği Düşmez Flashchat İstiyorsan SimpleMachinesda Konum Var Arıyarak Bulabilirsiniz Tabi ShoutBoxlar Forumun Aktifliğini Flashchatten Daha Az Düşürür Birde Ayrı Bir Sayfada Olsun İstiyorsanız Çok Populer Olan http://xat.com/ Un Chati Var Başka Bir Kullanıcı Daha Önce Bu Chatte Konuşmuşsa Belirli Birnicki Ve Avatarı Vardır Sizin Sitenizdede Çıkar İki Üç Site Kullanabilirsiniz Bir Admin İstediğiniz Kadar Mod Olabilir Ve Tabiki Türkçe :) index.php?action=chat gibi bir sayfa oluşturup içine koydum ben kodları gayet güzel oldu Gelen Üyeler Çıkış Yaptıklarında Offline Olarak Listede Duruyor İsterseniz Onları Chatinize Üye Yapabilirsiniz Orda Durur Offline Olsada İstediğinizi Banlayabilirsiniz İstediğinize Yetkiyi Verebilirsiniz Chatin Boyutunu Arka Planını Ayarlayabilirsiniz Gelelim Kayıt Olmaya Bunun İçin http://www.xatech.com/web_gear/chat.php Ye Sayfasına Gidin Chatin Boyutunu Ve Arkaplan Resmini Ayarlayın Ve Update & Get Code Ye Tıklayın Ve Chatinizin Kodları Hazır İster Başka Bir Sayfaya Koyun İster Chatbox Gibi Yapıp Küçültüp Forum Klasörüne Koyun Gayet Kolay Ama Chatbox Gibi Küçük Tavsiye Etmem Güzel Durmuyor

siteadi/forum/index.php?action=chat gibi bir sayfa oluşturmak için tıklayın Dediğim Gibi Chati Ortakda Kullanabilirsiniz Chati Benle Ortak Kullanmak İçin Buraya Yazabilirsiniz :D Ortak Kullanım Derken Sizin Kendi Sitenizin Sayfasında Olcak siteadiniz/forum/index.php?action=chat gibi aynı xat.com un chatini test etmek için tıklayın http://www.hayatr.com/forum/chat.html (Bende Seo Olduğu İçin .html)
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2007, 19:42:17 Gönderen: ivan_ »

gnctibet.net

Chat Olayı
« Yanıtla #1 : 05 Ağustos 2007, 19:40:35 »

xat ı formuma nasıl kurarım.yardımcı olurmusun ?

byzindan.com

• ByZiNDaN
  • Jr. Member
  • **
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Chat Olayı
« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2007, 10:29:48 »

nasıl kurucam ben bunları :(

heponline.net

• Sr. Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Chat Olayı
« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2007, 21:42:24 »

http://www.xatech.com   bunu kurma olayı yok... kayıt oluyosunuz, sonra chat alanı için bir iki ayar yapıyosunuz, sitede göreceksiniz zaten. İngilizce ama. ayarları yaptıktan sonra, son olarak kaydediyosunuz. Size bi kod veriyor. O kodu alıp, forumunuzda yeni bir kategori açıp, "TANIMLAMA" kısmına kodu yapıştırıyosunuz. Bukadar. izinleride herkese açarsınız. Tamamdır.
Benim sitede örneği var. Forum kısmında. Görmek isterseniz benim siteye girin bakın. www.bizimpanel.com   ismimde yazdığı gibi.
BİLEN KONUŞMAZ, KONUŞAN BİLMEZ

KonyaBilisim.Net

• KonyaBilisim.Net
  • Trader Puani: (+1)
  • Hero Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Hizmette Çizgi Ötesi
    • wWw.KonyaBilisim.Net
472-Chat Olayı
« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2007, 04:48:07 »

xat.com  Siteye Gir
Sol Kosede Zaten Var Mini Chat
Orada
Get a Chat Box  TıkLa oNa Sana bu Kodu Verır
Bunu aL kendıne Bı katagorı Ac Yenı Bolum de Acıklama Olan Yere Ekle Bunu
Yalnız Sunu Belırtıyım Ben 4 5 Ay Once Denemıstım Bunu Yazılanlar Kalıyo Oldugu Gıbı
Pek Tavsıye Etmem Kufur Edenı Var Adres Verenı Var
Eger Normal Chat Eklemek İstersen pm At Yardımcı OLurum
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
wWw.KonyaBilisim.Net    ----->    En Ucuz Hosting ...   wWw.KonyaBilisim.Net   ----->  En Ucuz Domain Burda....

prisonbroke.com

• pr 34
  • Jr. Member
  • **
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
472-Chat Olayı
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2008, 18:55:42 »

xat.com  Siteye Gir
Sol Kosede Zaten Var Mini Chat
Orada
Get a Chat Box  TıkLa oNa Sana bu Kodu Verır
Bunu aL kendıne Bı katagorı Ac Yenı Bolum de Acıklama Olan Yere Ekle Bunu
Yalnız Sunu Belırtıyım Ben 4 5 Ay Once Denemıstım Bunu Yazılanlar Kalıyo Oldugu Gıbı
Pek Tavsıye Etmem Kufur Edenı Var Adres Verenı Var
Eger Normal Chat Eklemek İstersen pm At Yardımcı OLurum
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

arkadaşım pm e ne gerek var biliyosan yaz şuraya bizde faydalanalım.
www.prisonbroke.com/ - 1.1.4 Theme Name: Ancient and Rusted
kullanıcı adı: demoname: şifre demodemo
--------------------------------------------------------------
www.niltuna.com 
www.selamunaley.com