Türkçe (Turkish) Smf Teknik Destek Sitesi - smf.gen.tr

Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Elektrikli Arabalar
Gelişmiş Arama  

Smf.Gen.Tr Reklam Alanları
çiçekçi çiçekçi Webmaster Forumu çiçekçi Sitene Ekle
www.nettencicek.com
İnternetten Çiçek Göndermenin
En Kolay Yolu..
www.cicekal.net
Tüm Türkiye'ye online ve hızlı
çiçek siparişi. 0216 418 45 35
www.webmastersitesi.com
Artık Link Değişimi Çok Kolay Gelin Link Değişimi yapalım!
www.ozencicek.com
Türkiye'nin her yerine online ve hızlı
çiçek siparişi. 0216 418 45 35
www.seosta.net
Sitene haber, saat, pagerank, hava durumu alexa butonu ekle webmaster araçları!
Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin

Malumat için... Malumat için...
reklam reklam

Gönderen Konu: 036-Default Alt Kategorileri Dibermc deki Gibi Kategori İçinde Gösterme...  (Okunma sayısı 20401 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rengeyik.net

• Trader Puani: (0)
  • Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • limitsiz

İvan Arkadaşımızın Yayınlamış Olduğu Alt Kategori Modunda Aşağıda Belirtmiş Olduğum Çakışmalar Giderilmiş Olduğu İçin Buradaki Modu Uygulamamanızı Tavsiye Ederim İvanın Yayınlamış Olduğu Modu Uygulamanız Tavsiyemdir...

Kendim Hiç Bir Kod Yazmadım Zaten Yazmayıda Bilmiyorum Tamamen Deneme Yanılma Yöntemi İle Dilbermc nin Kodları İle Default Temasının Kodlarını Değiştirerek Sonuca Ulaştım...

Not: Boardicon Modunu Kullanan Arkadaşlar Şimdilik Uygulamasın Kodlarda Çakışma Var Temanız Sağa Sola Doğru Dağılma Yapar En Kısa Sürede Bunuda Çözmeye Çalışıcam...

Aşağıda Verdiğim resimleri Temanızın image Klasörüne Atın

Default Temanızın / BoardIndex.template.php Dosyasını Açın Ve Aşağıda Verdiğim Kodları Bulun.

Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Aşağıda Verdiğim Kod İle Değiştirin:

Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Not: Boardicon Modunu Kullanan Arkadaşlar Şimdilik Uygulamasın Uyguladıkları Taktirde Temada Dilbermc deki Gibi Bir Karmaşa Meydan Geliyor...

www.pozitifgazete.com

Aşağıda Verdiğim resimleri Temanızın image Klasörüne Atın??
göremedim?? :S

rengeyik.net

• Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • limitsiz

Aşağıda Verdiğim resimleri Temanızın image Klasörüne Atın??
göremedim?? :S

İlk Mesaj Güncellenmiştir Domain İsmini Değişmiştim O Yüzden Linkler Ölmüş Farkında Değildim...

theslords

Ellerinize sağlık güzel olmuş fakat board icon ile çakışma sorunu çok önemli ! Buna çözüm bulamaz mıyız acaba ?

rengeyik.net

• Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • limitsiz

İvanın Alt Kategori Modunu Uygula Onda Çakışma Yok Yada Boardicon Modu İçin İvan Dilbermc ye Ayrı Bir Kod Vermişti O Kudu Dene Çakışmaması Lazım...

davincisifresi.com

Çok saol dostum işime yaradı

Miskinler.Net

Tşkler şu sitemdeki bakım bitsede bende kursam :(

yazkenara.com

Alt Bölümleri Aynı Hizada Göstermenin Bir Yolu Varmı Acaba?
Mesela Bi Kategorideki Alt Bölümler Aynı Hizada Ama Başka Bir Kategoriye Alt Bölüm Eklediğimde Diğer Kategorideki Alt Bölümlerle Aynı Hizada Olmuyor Buda Görüntü bozukluğuna yol acıyor eğer bütün alt bölümler aynı hizada olursa çok güzel olur cevabınızı bekliyorum teşekkürler cok faydalı bir çalışma

Default Tema kullanıyorum 1.1.2

• Smf.gen.tr
  • Trader Puani: (+1)
  • Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.smf.gen.tr

aynı hizada olması için kelime uzunluklarının aynı uzunlukta ve karakterde olması gerekiyor

ör: http://www.smf.gen.tr/forum

yazkenara.com

Bu kadar hızlı cevap alabileceğimi düşünmemişmiştim öncelikle çok teşekkürler
Fakat senin gösterdiğin örnekle buradaki farklı aynı hizada tutmam için illa aynı uzunlukta ve karekterdemı yapmam lazım bunun başka bir yolu yokmu.. Senin dediğini yapmam için bütün alt kategori isimlerini aynı yazmam lazım :) Senın verdiğin alt kategori modunu da baktım fakat çok icece duruyor onda dilber temasına göre uyarlanmış olanı çok daha güzel duruyor ama ondada aynı hizayı tutturamıyorum. Daha yeniyim tam anlatmak istediğimi ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama bunun herhangi bir çözümü varmı bekleyim mi yoksa kaldırıyımmı o uyguladığım kodları hoş gözükmüyor çünkü bu şekilde göze

Üstteki örnek resimdede mesela piknik tube ile youtubedeki alt kategorilerde kayma var orada hafif o kadarına razıyım :)

• Smf.gen.tr
  • Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.smf.gen.tr

başka yolu yok :) aynı uzunlukta olacak.

yazkenara.com

Elini attığın her konuyu sorunsuz çözmüşün şuana kadar okuduklarım kadarıyla ben bu konudan da umutluyum :)
Alt kategoriler hakkında ki çalışmalarını takip etmeye devam edecem biliyorum daha iyisini yapacağını :)

İlgin için Teşekkürler

• Smf.gen.tr
  • Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.smf.gen.tr

çözdüm çözmesinede . şimdi bir tablonun içine yazılar koyuyorsun ve bunu db de oluşturmadan sürükleme yöntemiyle yapıyoruz. burada yaptığımız şey bizim aralık verme yöntemiyle mesafe ayarlama. o yuzden mesafeyi korumak için kelime uzunluğunu ayarlamakta başka şansın yok

senin dediğini yapmak için var olan bir tablonun içine bir çok tablocuklar oluşturmak lazım. bu tablocuklarında şeffaf olması lazım. yani db ye müdahale etmek gerekiyor. şimdi düşün kaç tablo olacak ki,sende 10 alt kategori vardır başkasında 50 . sonra bu tabloların ölçekleri ,içlerine koyulacak giflere göre esnek olmalarını sağlamak falan filan. ve bunlardaki çıkacak aksaklıklar sonrası  db'de oluşacak hata logları falan filan.

vazgeçtinmi :D

yazkenara.com

Senin vazgectinmiyi görmeden ben vazgecmiştim bile :)

cambazforum.net

teşekkürler

CixForum.Com

• By-MaNIaC
  • Sr. Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

güzel oldu teşekkürler :)

emufriends.net

http://www.internetdestek.net/index.php 
8: Undefined index: theme_main_color
Dosya: /home/internet/public_html/Themes/default/BoardIndex.template.php (eval?)
Satır: 153

Dostum bu hatayı veriyor seorun nedir?

rengeyik.net

• Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • limitsiz

http://www.internetdestek.net/index.php 
8: Undefined index: theme_main_color
Dosya: /home/internet/public_html/Themes/default/BoardIndex.template.php (eval?)
Satır: 153

Dostum bu hatayı veriyor seorun nedir?

BoardIndex.template.php Satır 153 te sorun var orjinali ile karşılaştır..

emufriends.net

hocam sade o değilki 130 122 150 222 223 250 501 153.... senin şu yukarda verdiğinm kodu yapıştırdıktan sonra olmaya başladı bence theme_main_color şunda bir sorun var ama sorunun ne olduğunu çözemedim hani language dosyasından bir satırı silersinizya o satırı bulamayınca hata veriri buda heralde theme_main_color u bulamıyor ama bende bunun ne olduğunu anlayamadım.
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2007, 09:43:23 Gönderen: emufriends.net »

rengeyik.net

• Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • limitsiz

hocam sade o değilki 130 122 150 222 223 250 501 153.... senin şu yukarda verdiğinm kodu yapıştırdıktan sonra olmaya başladı bence theme_main_color şunda bir sorun var ama sorunun ne olduğunu çözemedim hani language dosyasından bir satırı silersinizya o satırı bulamayınca hata veriri buda heralde theme_main_color u bulamıyor ama bende bunun ne olduğunu anlayamadım.

Yedeğini At Tekrar Dene Eğer Olmazsa Dosyanı Ver Buraya Ben Bakayım Bi Kodlarda Hata Yok...