Türkçe (Turkish) Smf Teknik Destek Sitesi - smf.gen.tr

Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Elektrikli Arabalar
Gelişmiş Arama  

Smf.Gen.Tr Reklam Alanları
çiçekçi çiçekçi Webmaster Forumu çiçekçi Sitene Ekle
www.nettencicek.com
İnternetten Çiçek Göndermenin
En Kolay Yolu..
www.cicekal.net
Tüm Türkiye'ye online ve hızlı
çiçek siparişi. 0216 418 45 35
www.webmastersitesi.com
Artık Link Değişimi Çok Kolay Gelin Link Değişimi yapalım!
www.ozencicek.com
Türkiye'nin her yerine online ve hızlı
çiçek siparişi. 0216 418 45 35
www.seosta.net
Sitene haber, saat, pagerank, hava durumu alexa butonu ekle webmaster araçları!
Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin

Malumat için... Malumat için...
reklam reklam
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 26   Aşağı git

Gönderen Konu: 302- Smf Etiket Sistemi (Tagging System For Topics)  (Okunma sayısı 48411 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maniacgenclik.c0m

• Trader Puani: (0)
302- Smf Etiket Sistemi (Tagging System For Topics)
« : 30 Mayıs 2007, 22:13:38 »

Tagging System For Topics
By: vbgamer45
http://www.smfhacks.com

Mod Information:
SMF Sürümleri: 1.1, 1.1.1, 1.1.2, 1.1.3, 1.1.4, 1.1.5, 2.0 Beta 3.1 Public
Açıklama: Konularınıza etiketler eklemenizi sağlar.

edit: ilker
1.1.6 sürümü için manuel anlatımı tekrar düzenlendi, bilgiler güncellendi ve görüntü eklendi.

Türkçesi ve hızlı cevabın altında çıkma özelliği: RenGeyik.Net
Mod Linki : http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=579

Modun Manuel Kurulumu :

Modifications.turkish.php de Aşağıdaki Kodu Bul :

Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Üstüne Ekle :

Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
./index.php  bul
sonrasına ekle
./Themes/default/index.template.php bul
sonrasına ekle
bul
sonrasına ekle
./Themes/default/Post.template.php bul
sonrasına ekle
./Sources/ManagePermissions.php bul
sonrasına ekle
./Sources/Subs.php bul
sonrasına ekle
./Sources/Post.php bul
sonrasına ekle
./Sources/Display.php bul
sonrasına ekle
./Themes/default/Display.template.php bul
sonrasına ekle
/Sources/RemoveTopic.php  bul
öncesine ekle

Kodlama bitti

Extra özellik olarak Hızlı Cevabın Altında Tablo Şeklinde Görünmesi İçinde Paket Olarak Kurduktan Sonra Aşağıdaki İşlemi Yapınız...

Display.template.php yi Aç Bul ve Sil :

Aşağıdaki Kodu Bul :

Yada Aşağıdaki Kodun Altına Ekle :

Üstüne Ekle :

Aşağıdaki Kodu Bul :

Aşağıdaki Kod İle Değiştir :

Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapyürütülecek php scripti:tagsql.php  ftp ye atıp 1 kere çalıştırın.

Tags.php  /Sources  dizinine
Tags.template.php Themes/default  dizinine
Ekteki Tags.turkish.php dosyasını  languages klasörüne gönderin.

« Son Düzenleme: 25 Ekim 2008, 20:15:52 Gönderen: GorselSanatlar.org »

PaYLaSiMCeNNeTi.CoM

SMF Tag Modu
« Yanıtla #1 : 30 Mayıs 2007, 22:14:43 »

:D Teşekkürler Fırat Kardeş..

maniacgenclik.c0m

SMF Tag Modu
« Yanıtla #2 : 30 Mayıs 2007, 22:18:23 »

Pusuya yattın değil mi :D

kralfrm.org

SMF Tag Modu
« Yanıtla #3 : 30 Mayıs 2007, 22:20:43 »

tşkler

PaYLaSiMCeNNeTi.CoM

SMF Tag Modu
« Yanıtla #4 : 30 Mayıs 2007, 22:26:52 »

Pusuya yattın değil mi :D

:D zaten yapamadım bu paket işinide hiç beceremiom yaww

www.baltala.com

SMF Tag Modu
« Yanıtla #5 : 30 Mayıs 2007, 22:43:30 »

tmm da kardeş turkce dil dosyasını kuramıom hata verio

www.baltala.com

SMF Tag Modu
« Yanıtla #6 : 30 Mayıs 2007, 22:47:13 »

Bir hata meydana geldi!
Yüklemek istediğiniz paket'de sorun var yada geçerli bi paket değil. 

turkcesi bunu dio

maniacgenclik.c0m

SMF Tag Modu
« Yanıtla #7 : 30 Mayıs 2007, 22:54:40 »

türkçe dil dosyasını kurmayacaksın ztn zip içindeki dosyayı Themes/default/languages e atacaksın

• Smf.gen.tr
  • Trader Puani: (+1)
  • Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.smf.gen.tr
SMF Tag Modu
« Yanıtla #8 : 30 Mayıs 2007, 23:01:00 »

bide güzeeel bi açıklama isteriz. nasıl yiyos bunu,çattalamı kaşıklamı :D

HayaTR.com

SMF Tag Modu
« Yanıtla #9 : 30 Mayıs 2007, 23:19:13 »

Ben Yapıyım İstiyorsanız Açıklamaya İlk Kullananlardan Saçmalık Saolsun :) Konu Açarken ALtına Konuyla İlgili Kelimeler Ekliyoruz Konu Adının Altında Tags Diye Bölüm Çıkıyor Konuyla İlgili Kelimeler Yazıyoruz Bu Wordpress de Çok Etkili Fakat Smf İçin Aynısını Söyleyemiycem Şimdilik Bazı Eksiklikleri Var Çünkü Neyse Örnek Olarak Diyelim Konumuz Kayyoya Smf Kurulumu Taglara Yazarken kayyo,smf,kurulum yazarız başka bir konuya örnek veriyim funpic e smf kurulumu burda aynı tagları eklemiş Oluyoruz smf,kurulumu bu tagları başka bir sayfadan görebiliyoruz Wordpress de Böyle Çıkar Seo Şeklinde siteadi/tags/smf Yazarsak Smf Tagı Eklenen Konuları Gösterir Tabi Bunların Linkleri Ana Sayafada Oluyor smf,kurulum,vs tablo içinde google da ordan indexliyor tabi smfde siteadi.com/index.php?action=tags;id=4347 Buda Tabi Doğal Olarak Etkiliyor Ayrıca Ana Sayfada Değil siteadi.com/index.php?action=tags Sayfasından Görünüyo Bu Seo Gibi Olursa Ve Ana Sayfada Gösterilirse Güzel Olur...

• Smf.gen.tr
  • Trader Puani: (+1)
  • Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.smf.gen.tr
SMF Tag Modu
« Yanıtla #10 : 30 Mayıs 2007, 23:28:24 »

zaten anlamıycakmışım :HI

Ben Yapıyım İstiyorsanız Açıklamaya İlk Kullananlardan Saçmalık Saolsun :) Konu Açarken ALtına Konuyla İlgili Kelimeler Ekliyoruz Konu Adının Altında Tags Diye Bölüm Çıkıyor Konuyla İlgili Kelimeler Yazıyoruz Bu Wordpress de Çok Etkili Fakat Smf İçin Aynısını Söyleyemiycem Şimdilik Bazı Eksiklikleri Var Çünkü Neyse Örnek Olarak Diyelim Konumuz Kayyoya Smf Kurulumu Taglara Yazarken kayyo,smf,kurulum yazarız başka bir konuya örnek veriyim funpic e smf kurulumu burda aynı tagları eklemiş Oluyoruz smf,kurulumu bu tagları başka bir sayfadan görebiliyoruz Wordpress de Böyle Çıkar Seo Şeklinde siteadi/tags/smf Yazarsak Smf Tagı Eklenen Konuları Gösterir Tabi Bunların Linkleri Ana Sayafada Oluyor smf,kurulum,vs tablo içinde google da ordan indexliyor tabi smfde siteadi.com/index.php?action=tags;id=4347 Buda Tabi Doğal Olarak Etkiliyor Ayrıca Ana Sayfada Değil siteadi.com/index.php?action=tags Sayfasından Görünüyo Bu Seo Gibi Olursa Ve Ana Sayfada Gösterilirse Güzel Olur...

simyaci.net

• simyaci
  • Sr. Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
SMF Tag Modu
« Yanıtla #11 : 30 Mayıs 2007, 23:36:51 »

ben cok faydasini gordum indexlemede.  site:www.siteadi.com/sorgular diye cikiyor. bazen tags diye ama cok buyuk fark gordum .
www.simyaci.net | Default | 1.1.2

goptagel.com

• Fatih
  • Jr. Member
  • **
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
SMF Tag Modu
« Yanıtla #12 : 31 Mayıs 2007, 00:28:37 »

zaten anlamıycakmışım :HI

normal olarak kuramadım artık ivan dan manuelinin bekleriz :)

imamhatiplim.net

SMF Tag Modu
« Yanıtla #13 : 31 Mayıs 2007, 00:38:08 »

Manuele gerek yok.Gayet basit.Default tema kullanıyorsan paket olarak yükle.Ardından türkish dosyasından çıkan tek bir dosya var onuda default/languages içine at o kadar.

gizemlimekan.com

SMF Tag Modu
« Yanıtla #14 : 01 Haziran 2007, 12:27:58 »

Kardeşim Konu Altindaki yerde Gözükmüyor yazı :(:( altında bunu nereden düzenleyebilirim.birde yukardaki buton ismide Gözükmüyor anlamış degilim :( Yardimlarinizi bekliyorum Şimdiden tşk ederim
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2007, 12:31:19 Gönderen: gizemlimekan.com »

goptagel.com

• Fatih
  • Jr. Member
  • **
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
SMF Tag Modu
« Yanıtla #15 : 01 Haziran 2007, 14:23:22 »

Kardeşim Konu Altindaki yerde Gözükmüyor yazı :(:( altında bunu nereden düzenleyebilirim.birde yukardaki buton ismide Gözükmüyor anlamış degilim :( Yardimlarinizi bekliyorum Şimdiden tşk ederim
bendede aynısı oldu yukarıdaki buton gözükmedi

rengeyik.net

• Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • limitsiz
302-SMF Tag Modu
« Yanıtla #16 : 07 Haziran 2007, 16:36:30 »

bendede aynısı oldu yukarıdaki buton gözükmedi

Konuda Bir Kaç Düzenleme Yaptım Yukarıdaki Mesajı Editledim Manuel Verdiğim Uygulamaları Yaparsanız Güzel Bir Görüntü Elde Edersiniz Sorunda Kalmaz...

pasakli.org

302-SMF Tag Modu
« Yanıtla #17 : 09 Haziran 2007, 11:12:48 »

f!r4t yada bı ba$kası ilgilenirse çok sevinirim,

bu eklenti wchild temasında olmuyor, yeni konu acarken tags: diye sormuyor, yardımcı olursanız sevinirim! / qaAN

pasakli.org

302-SMF Tag Modu
« Yanıtla #18 : 09 Haziran 2007, 13:19:28 »

hadi onu hallettim, hızlı cevapta tags dıe bı$ı yok :S onuda gectim google nası bulucak bunu tagsların toplandıı yer yoq

rengeyik.net

• Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • limitsiz
302-SMF Tag Modu
« Yanıtla #19 : 09 Haziran 2007, 13:53:59 »

hadi onu hallettim, hızlı cevapta tags dıe bı$ı yok :S onuda gectim google nası bulucak bunu tagsların toplandıı yer yoq

Modu Temana Manuel Uygulaman Gerekli Aksi Taktirde Çıkmaz....
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 26   Yukarı git