Türkçe (Turkish) Smf Teknik Destek Sitesi - smf.gen.tr

Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Elektrikli Arabalar
Gelişmiş Arama  

Smf.Gen.Tr Reklam Alanları
çiçekçi çiçekçi Webmaster Forumu çiçekçi Sitene Ekle
www.nettencicek.com
İnternetten Çiçek Göndermenin
En Kolay Yolu..
www.cicekal.net
Tüm Türkiye'ye online ve hızlı
çiçek siparişi. 0216 418 45 35
www.webmastersitesi.com
Artık Link Değişimi Çok Kolay Gelin Link Değişimi yapalım!
www.ozencicek.com
Türkiye'nin her yerine online ve hızlı
çiçek siparişi. 0216 418 45 35
www.seosta.net
Sitene haber, saat, pagerank, hava durumu alexa butonu ekle webmaster araçları!
Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin
  Malumat İçin
Başvuru İçin

Malumat için... Malumat için...
reklam reklam

Gönderen Konu: 001-Full TOP 10 ivan_  (Okunma sayısı 233424 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Smf.gen.tr
  • Trader Puani: (+1)
  • Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.smf.gen.tr
001-Full TOP 10 ivan_
« : 09 Mart 2007, 22:08:22 »

Demo için : www.smf.gen.tr

Modifikasyonun özellikleri:

1-Eski TOP 10'a ilaveten Karma Rekortmenlerinin isimleri ve Toplam Karma sayısı eklendi.

2-Forumda En fazla konu açan 10 Üye ve Konu sayıları eklendi

3-Forumdaki en popüler 10 konu eklendi ve önüne görüntülenme sayıları eklendi

4-Son Cevaplanan Konunun Arkasına ,Son Cevaplanan Kategori eklendi

5-Son Cevaplanan Konunun önüne Görüntülenme sayısı eklendi.

6-Aynı kategori ve konuya istenildiği kadar flood yapılsın, Yinede en son mesaj tabloda görünecektir.

7-Artık top 10 listesindeki linklerin başına gif koymak için kodlarlada uğraşmıyacaksınız. ben gerekli kodları koydum full top 10'a. siz sadece top 10 da çıkmasını istediğiniz gifin adını aşağıdaki sıra numaralı giflerin adını koyarak değiştirebileceksiniz. resimin ismini değişti,rdikten sonra temanız/images klasörüne upload etmeniz yeterli,resim değişecektir istediğiniz blokta.
Not:ben şimdilik boş kalmasın diye kendi kullandığım .gif'leri ek'teki zip içinde verdim. şimdilik bu gifleri zipten çıkartıp kullanabilirsiniz.

[ 1top10.gif- 2top10.gif- 3top10.gif- 4top10.gif- 5top10.gif- 6top10.gif- 7top10.gif- 8top10.gif- 9top10.gif- ivan_hit.gif ]

ÖNEMLİ AÇIKLAMA: Modifikasyon 3 dosyada değişiklik gerektiriyor.
Default tema/Boardindex.template.php
Sources/Board.index.php
Sources/Recent.php
Ben Anlatımımı Sıfır temaya göre yapıyorum.
Daha önce top 10 kuranların Boardindex.template.php ve Sources/Board.index.php deki eski kodları kaldırmaları gerekmektedir.
Ayrıca Modifikasyon Default temaya göre yapılmıştır. Diğer temalarda çıkacak sorunlarınızı temayı yapan kişiyle halledin.
Resimdeki gibi Renkli Görünmesini istiyorsanızda Member Colour Link modunu kurun
Ve
Arkadaşlar,Lütfen bu 3 dosyanın yedeğini alın. çok zor bir şey değil pc.nize kopyalamak. hata yapsanız bile uygulama esnasında ,tekrar en başa dönmeniz 3 dakikanızı alır.

Şimdi sıfır temaya göre anlatıyorum ve  kuruluma başlıyoruz

öncelikle admin>Yönetim Paneli> Kullanılan Tema>Tema Seçenekleri ve Özellikleri>Forum anasayfasında gösterilecek yeni mesaj sayısını 10 olarak ayarlayın ve

Sources/recent.php yi açın bulun

Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Değiştirin

Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Bul

Değiştir

bul

değiştir

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Sources/Board.index.php yi aç bul

Üstüne ekle

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Hepinizin bildiği gibi default temanın anasayfasının en altında şu anda TOP 10 olarak adlandırdığımız tablosuz son mesajlar kısmı vardır. Eğer TOP 10'u daha önce hiç kurmadıysanız o kısmı silmeniz gerekiyor.Daha önce TOP 10'u  kurduysanız çok büyük ihtimalle silmişsinizdir zaten. Silinmemişse

Boardindex.template.php de bul ve sil

Şimdi sıra anasayfamıza Full istatistikleri koymaya geldi. eğer üstte çıkmasını istiyorsanız bu kodun

Board.index.template.php de bul

veya altta çıkmasını istiyorsanızda  bu kodun

üstüne ekleyin

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Kurulum bitti.. şimdi bir kaç ayarlama yapacağız

*admin<kullanılan tema<anasayfada görünmesini istediğiniz son mesajların sayısını 10 olarak ayarlayın

*Tarih bloğunda satır atlamasına engel olmak için admin<Forum Seçenekler<Varsayılan zaman biçimini %d %B %Y, %H:%M:%S  olarak değiştirin.    

*Yine Tarih bloğunda satır atlamasına engel olmak için  admin<Düzen ve Seçenekler< "Bugün" özelliği ni dün_bugüne  ayarlayın

*Dil dosyasında languages/index.turkish.php nin içinde Ynt: diye arattırın bulunca  sadece Ynt: yazısını silin ,oraya bir boşluk bırakın.

*Tablodaki Son mesajlardaki satır uzunluğu 24 karakter olarak ayarlanmıştır. Siz başka bir karakter sayısını ayarlamak için  Sources/Recent.php de bu kodu bulun ve kod un sonundaki 24 rakamını azaltarak veya çoğaltarak ayarlayın..

Serbest kalsın tümü çıksın başlığın diyorsanızda

boardindex.template.php.de bul

değiştir

////////////////////////////////////////////////
isteyenler xhtml hatalarını en aza indirmek için aşağıdaki kodlamayı yapabilirler top10 modunu kurduktan sonra

themes/default/languages/index.turkish.template.php de
bul
üzerine ekle

top 10 kuruluysa boardindex.template.php de bul

değiştir

dil dosyasından çekmesi için yaptık bunu
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2008, 18:43:38 Gönderen: ivan_ »

addfiles.net

• Trader Puani: (0)
103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2007, 20:39:46 »

İvan Usta ben top10 olarak boardindex.template.php de şu kodları Kullanıyorum:

Bunu daha önce

Bul ve hemen Üstüne Ekle Demiştin Altta Forum İstatistiklerinin hemen üstünde Çıkmasını istiyorum nasıl yapabilirim acaba ???
Not:Buradaki gibi // Here's where the "Info Center" starts... nin hemen üstüne ekledim ama o zaman da herhangi bir şey çıkmadı...

• Smf.gen.tr
  • Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.smf.gen.tr
103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2007, 20:49:24 »

Yukarıda anlattığım modda fazla yer kaplamasın diye yeni üyelere mesaj sayısı koymadım. eğer siz bu şekilde yeni üyelerinde mesaj sayıları çıksın diyorsanız. board.index.template.php ye koyduğunuz gelişmiş full top 10'un kodlarını bunlarla değiştirin

« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2007, 20:14:31 Gönderen: ivan_ »

addfiles.net

103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2007, 20:55:56 »

valla Üstad Ben de anlamadım :s neden çıkmadı hatta bir iki defa denedim yine de çıkmadı üst kısıma koydum çıktı alt ksımda çıkmıyor
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2007, 12:32:22 Gönderen: Rockandrap.Net »

mersindost

103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #4 : 11 Mart 2007, 00:51:33 »

İvan Merhaba

Simplede de Söylemiştim.Sende Copy Paste Hatası Demiştin.

Ama ben Halen Çözemedim.Ekledigim Tüm Kodları Tek Tek Kontrol Ettim.Herşey tamam.

Benim yaptıgım Gelişmiş full Top 10 da Alttaki Kısımdaki ``Yanitlanan Kategori`` ler Boş çıkıyo.

Eger Bu sorunu çözemezsem o Alttaki Bölümü Komple Kaldıracam.

Bana Bu Konu Hakkında yardımcı Olursan sevinirim.Eger Bir Mahsuru Yoksa Gerekli Dosyaları Ekte Vereyim

rengeyik.net

• Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • limitsiz
103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #5 : 11 Mart 2007, 00:54:33 »

İvan Merhaba

Simplede de Söylemiştim.Sende Copy Paste Hatası Demiştin.

Ama ben Halen Çözemedim.Ekledigim Tüm Kodları Tek Tek Kontrol Ettim.Herşey tamam.

Benim yaptıgım Gelişmiş full Top 10 da Alttaki Kısımdaki ``Yanitlanan Kategori`` ler Boş çıkıyo.

Eger Bu sorunu çözemezsem o Alttaki Bölümü Komple Kaldıracam.

Bana Bu Konu Hakkında yardımcı Olursan sevinirim.Eger Bir Mahsuru Yoksa Gerekli Dosyaları Ekte Vereyim

Copy Paste Hatasını Sen Gözle Göremezsin :)

• Smf.gen.tr
  • Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.smf.gen.tr
103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #6 : 11 Mart 2007, 00:57:42 »

recent.php ve board.index.php deki uygulamaları tekrar yaparsan sorunun kalmaz. bak mesela ben 10 dakika önce yukarıda yayınladığım kodlarla kurdum full top 10'u. sorun varmı? yok ;)
dikkatlice tekrar kur o 2 dosyaya problemin hallolur

mersindost

103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #7 : 11 Mart 2007, 01:15:25 »

Tamam İvan. Tekrar Deniyecegim.Teşekkürler

mersindost

103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #8 : 11 Mart 2007, 01:32:50 »

Yok Abicim.Ben Böyle Bir Şey Görmedim.Hanii O ``Peygamber Sabrı Varsa`` dedikleri manuelleri kurdum daha önce. ne bilim moddan manuel çıkartıp yaptım.şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.ama bu Full Top 10 ne yaptıysam olmuyo.

tüm modifikasyondaki kodları tekrar değiştirdim.sizin dediklerinizi de ama yine ``Yanitlanan Kategori`` Boş Çıkıyo. Deli Olacam Yaaaaa :(

http://www.dizifilmler.net/forum/index.php

• Smf.gen.tr
  • Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.smf.gen.tr
103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #9 : 11 Mart 2007, 02:02:51 »

3 dosyanıda ver ben kurayım bi. yanlız top 10 suz temiz olsun dosyalar

mersindost

103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #10 : 11 Mart 2007, 02:23:27 »

İvan Çok Özür dilerim ama sıfır dosyalar yok.bulamadım.  :-[

Eger Bu Şekilde Bakabilirsen Bak.Eger Olmazsa Alt Bölümü Komple Kaldır.Üst Bölüm Kalsın

[eklenti yönetici tarafından silindi]

• Smf.gen.tr
  • Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.smf.gen.tr
103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #11 : 11 Mart 2007, 03:44:37 »

şu anda eksiksiz kurulum oldu. çünkü forumda kullandığım kodlar. yine hata verirse bilki uyguladığın başka bir modifikasyonun var kategorilerle ilgili i,o sorun çıkartıyordur

mersindost

103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #12 : 11 Mart 2007, 09:17:24 »

Yok İvan.Ben Böyle Birşey Görmedim.Olmuyoo Olmuyooo.``Yanitlanan Kategori``Boş Çıkıyo

Hayret Birşey Yaaaa.

Orasını Bozacak Bir Modifikasyon yok.Mod Kurmadım.Manuel Yaptım diger herşeyi.ama oranın kodlarınının ekledigi dosyalardaki yerlerine bile yakından hiçbir modun kodu girmiyo.

ankforum.org

103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #13 : 11 Mart 2007, 09:55:43 »

aynen bendede bos çıkıo ivan...

forummekani.org

103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #14 : 11 Mart 2007, 12:54:46 »

slm ivan çöl ateşine uygulama yaptıgım zaman forumda tuhaf duruyor default tema ile çöl ateşinde uymsuz olan bir kod vardı daha önce anlatmıstın fakat konu silinmiş bu arda cok süper bir mod ivan daha önce kullandım eline saglık...

• Smf.gen.tr
  • Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.smf.gen.tr
103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #15 : 11 Mart 2007, 14:40:25 »

boardindex.template.php de şunun üzerine koymayı dene

• Smf.gen.tr
  • Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.smf.gen.tr
103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #16 : 11 Mart 2007, 14:52:22 »

Yok İvan.Ben Böyle Birşey Görmedim.Olmuyoo Olmuyooo.``Yanitlanan Kategori``Boş Çıkıyo

Hayret Birşey Yaaaa.

Orasını Bozacak Bir Modifikasyon yok.Mod Kurmadım.Manuel Yaptım diger herşeyi.ama oranın kodlarınının ekledigi dosyalardaki yerlerine bile yakından hiçbir modun kodu girmiyo.

yani olmaması imkansız. her temaya uyar bu ayrıca.
madem etkileyecek modifikasyon  yok diyorsunuz,öyleyse ekte bulunan  source/Recent.php ve Sources/BoardIndex.php dosyalarını sizinkiyle değiştirin. bunlar bu sitenin dosyaları. top 10 dan başka değişiklik yok dosyalarda.

mersindost

103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #17 : 11 Mart 2007, 15:30:35 »

İvan Oldu.Ama Nasıl Oldu Ben Halen Anlamadım  :-\

Şimdi Ben Daha Önce Recent.php ye bir uygulama yapmadım sanırım.ama sanki sources/boardIndex.php ye birşeyler yapmıştım gibi hatırlıyorum.forumu gezdim ilk bakışta gözüme bir hata takılmadı.şimdi biz senin verdigin dosyaları attık. bir sorun olurmu acaba  ??? (Şimdilik yok Ama )

• Smf.gen.tr
  • Master Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.smf.gen.tr
103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #18 : 11 Mart 2007, 15:43:43 »

yedeğini kaybetme. hangi modifikasyon olduğunu hatırlamaya çalış. sorun çıkarsa yuklersin yedeğini.

sorununuz belli oldu ama dimi. bir modu kurmuşsunuz veya bir modu kaldırırken hatalı kaldırmışsınız.

oyunmerqezi.int.tc

103-Full TOP 10 ivan_
« Yanıtla #19 : 11 Mart 2007, 17:27:45 »

s.a ivan, çok güzel bir çalışma eline sağlık :) benim sana bir sorum olacak. Ben aynen kurdum çok güzel olduda firefox tan girince herşey normal ama opera ve explorerden girince  resimdeki gibi çıkıyor onu nasıl halledecez ? :(

http://www.resimupload.com/ds441425441_adsızzzz.html
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 148   Yukarı git