bu işlemdede aynı şekilde Eğer Hızlı cevaptada editörünüz varsa.
aynı uygulamayı display.template.php de yapınpost.template.php'de bul
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için
Üye Ol veya
Giris Yapdeğiştirin
Üye Ol veya
Giris YapBunu bulun
Üye Ol veya
Giris Yapbununla değiştirin
Üye Ol veya
Giris Yap*************************************************
sadece yazı stili(font) eklemek istiyorum derseniz
post.template.php'de bul
Üye Ol veya
Giris Yapdeğiştir
Üye Ol veya
Giris Yap/////////////////////////////////////////////////////////////
COLOR BAR ANLATIMModun orijinal linki aşağıdadır.Bana ait değildir. ancak editörde yukarıda yapmış olduğumuz değişikliklerden sonra modu paket olarak kurmanız imkansız hale geliyor.o yuzden ben bu modu benim yaptığım editlemelere uygun hale getirerek manuel anlatmak zorundayım.yukarıda yaptığımız değişikliklerden sonra editörün yapısınıda bozacak uygulamaları yapmadım açıkçası. yani pakedi açıpta manuel kurmak isterseniz şaşırabilirsiniz.ve hata alabilirsiniz..
gelişmiş editörün ekteki zip içerisinde sunucunuza atılacak dosyaları zipten çıkarıp sunucunuza atmayı unutmayın.şayet dosyalar moderatörler tarafından kaldırılacak olursa manuel kurulumu yaptıktan sonra modun orjinalini pc'nize indirdikten sonra pakedini içinden çıkan color.js 'yi temanız içine yani boardindextemplate.php falan olan yere
gifleride temanızın bbc klasörüne [ images/bbc] atacaksınız. başka bir şeyi upload etmeyin.
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=435
not:Tüm uygulamaları defaulta yapın. başka tema kullanıyorsanız gereken dosyalara defaulta uyguladığınızın aynısını uygulayın.çölateşi temasında,dilbermc temasında ve bazı temaların style.css sinde uygulama yapmaya gerek yok. o tür temalar defaulttan çekiyorlar.baktınız sizin temanızda çıkmadı kurulum ,o zaman temanızın style.css sine uygularsınız.
ayrıca şayet hızlı cevaptada gelişmiş editörünüz varsa post.template.php de yaptığınız işlemin aynısını displaytemplate.phpde uygulayınsource/Subs.php yi açın bulun
Üye Ol veya
Giris Yapsonrasına ekle
Üye Ol veya
Giris YapPost.template.php yi açın bulun
Üye Ol veya
Giris Yapöncesine ekleyin
Üye Ol veya
Giris Yapdefault/style.css dosyasını açın bulun
Üye Ol veya
Giris Yapsonrasına ekleyin
Üye Ol veya
Giris Yapekteki zipten cıkaracağınız dosyaları şu şekilde sunucunuza atacaksınızcolor.js 'yi---------temanız içine yani boardindextemplate.php falan olan yere
gifleride temanızın bbc klasörüne [ images/bbc]